В Италия: Терзиев е прекалено скъп за Лацио


В Италия: Терзиев е прекалено скъп за Лацио

1601 0

Георги Терзиев е прекалено скъп за Лацио. До този извод стигна изданието "11 tiempo". Според тях 5-те милиона, които Лудогорец иска за своя млад защитник, тотално са обезсърчили ръководството на Лацио.

Първоначалната оферта на Лацио за 1,5 млн. евро бе отхвърлена на момента от Лудогорец. След това сумата бе повишена на малко над 2 млн. евро, но те бледнеят пред това, което дава украинският гранд Динамо (Киев). Все още обаче собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев не е отказал тотално предложението на Лацио, като дори се очаква мениджърът на Терзиев да се срещне тези дни със собственика на Лацио Каудио Лотито. Но това едва ли ще доведе до положителна развръзка, пише "Меридиан мач".

Според laziosiamonoi.it преговорите вървят на високо ниво, директно между президентите Кирил Домусчиев и Клаудио Лотито.

Заради очаквания отказ спортният директор на Лацио Игли Tape задвижи отново възможността за привличане на Уесли Хьодт от A3 Алкмаар. Холандците отказаха да пуснат 20-годишния футболист сега, въпреки че договорът му изтича през лятото. Но след неуспешния опит с Георги Терзиев от "Олимпико" ще направят всичко възможно да вземат Хьодт. Резервните варианти са Дориа от Марсилия и Станкович от Партизан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички