Георги Терзиев: Искам трансфер, но...


Георги Терзиев: Искам трансфер, но...

1752 0

"Знам, че към мен има интерес от чуждестранни клубове и искам трансфер, но има някои условия, които трябва да се изпълнят". Това призна пред "България Днес" бранителят на Лудогорец Георги Терзиев.

Най-сериозно името на национала се спряга за италианския Лацио, ала официално още никой нищо не казва. Римските "орли" търсят подсилване в дефанзивен план и работят на няколко фронта, за да постигнат това, съобщава близка до клуба медия. В последния ден на миналата година изданието информира, че в понеделник представители на римския клуб ще се срещнат с ръководството на Лудогорец, за да преговарят за Георги Терзиев, който отбеляза изравнителното попадение за 2:2 срещу Ливърпул. Сега информацията бе потвърдена и допълнена с факта, че "небесносините" се надяват да стигнат до сделка срещу сумата от 2,5 млн. евро, след като доскоро предлагаха с един милион по-малко, а от Разград искаха двойно повече. Лацио обаче не може да си позволи повече разходи на този етап и ще предложи различни бонуси в зависимост от представянето на 22-годишния защитник.

Римският клуб има и друга алтернатива в лицето на холандския младежки национал Уесли Хоед, но от АЗ (Алкмаар) искат 2 млн. евро, макар контрактът на родения през 1994 година бранител да изтича през лятото. Затова Лацио предпочита да го вземе без трансферна сума в края на сезона, а сега да привлече Терзиев.

В последните дни обаче се появи и нова информация за бранителя, а именно, че е искан и от Динамо (Киев). На Апенините твърдят, че украинският гранд предлага 4 млн. евро. Очаква се Динамо да се раздели срещу двойно по-висока сума с Александър Драгович, който е цел на английските Манчестър Юнайтед и Уест Хям.

Засега от ръководството на българския шампион отказват всякакви коментари около евентуалните трансфери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички