Домусчиев унижи "Левски" и обяви: Ако ги подпират още, вадя "Лудогорец от "А" група!


Домусчиев унижи "Левски" и обяви: Ако ги подпират още, вадя "Лудогорец от "А" група!

2843 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев нападна жестоко "Левски" след скандалния мач с Литекс вчера на "Герена". Членът на Изпълкома на БФС подкрепи "оранжевите", чиито шефове извадиха отбора от терена и прекъснаха мача. Той обяви, че реферът на двубоя Георги Йорданов е престъпник и ако съдийските аванти в полза на "сините" продължат, с брат му ще извадят своя отбор от "А" група през лятото.

"Ние най-вероятно може въобще да се откажем да играем в първенството, ако такива прецеденти в полза на Левски продължи да има. За какво да си даваме парите? За да може отбори, които нямат нито нужните качества, нито нужната класа, да стават шампиони с такива подходи ли", изригна Домусчиев пред агенция "ПИК".

"За мен съдийството беше престъпно! Това е един съдия, с когото винаги сме имали проблеми, когато сме играли срещу софийски отбори, визирам ЦСКА и Левски. Не знам дали се касае за селски манталитет, но винаги ги е подпирал. Явно става дума за слагачество. По време на мача се видя, че съдията има двоен стандарт и се учудвам защо Левски се радваха толкова много след края на срещата. По този начин ли искат да станат шампиони? Категорично Стойчо Стоилов е прав в коментарите си, че имаше двоен стандарт. Включително и че имаше нарушение срещу вратаря на Литекс, преди да се даде дузпата", допълва бизнесменът.

Кирил Домусчиев разкри, че е уведомил с писмо БФС, че не иска реферът от снощния скандален мач да свири на отбора му.

"За този съдия ние отдавна сме пуснали писмо до БФС, че не искаме да ни свири мачове. Категорично той винаги е подпирал ЦСКА и Левски. Съдийството е скандално, но и начинът, по който Левски спечелиха този мач също е скандален и не им прави чест", отсече босът на разградчани.

"Това едва ли ще е единственият прецедент оттук до края на първенството, свързан с Левски", уверен е той.

Членът на Изпълкома също така нападна "Левски", заявявайки, че отборът няма качества да е шампион и няма нито една реална победа.

"Всеки от вас, журналистите, знае кога Левски наистина е имал истинска победа. Всички отбори ги биха, когато се хванаха да играят мъжки срещу тях.Вие сами можете да се сетите колко струват техните победи и колко реални са", завърши атаката си той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички