Дяков: Европейският шамар ще ни тежи дълго


Дяков: Европейският шамар ще ни тежи дълго

1083 0

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков заяви, че тимът изпраща една бурна година.

"Имаме да изиграем още един мач, който е много важен за нас. После ще правим равносметки. И все пак това бе бурна година с едно кошмарно нещо - отпадането от Европа. Нашият отбор е свикнал в последните години да играе на европейската сцена и този шамар дълго ще ни тежи, но дано да е за добро. Загубихме купата и Суперкупата, но пък пак станахме шампиони, което се подценява", каза халфът на разградчани пред Диема спорт.

През 2015 Лудогорец бе воден от трима треньори -Георги Дерменджиев, Бруно Рибейро и Едуард Ераносян. А каква е оценката на Дяков за работата им? "Всеки един даде своя принос за отбора, двама от тях много кратко, така че не могат да се правят изводи. Дерменджиев познава добре клуба и структурата, той много по-лесно влиза в отбора".

За двубоя с Черно море днес националът сподели: "Мач, който трябва да го спечелим, на един труден терен, но трябва да дадем нашия максимум. Целта ни е да зимуваме на първо място, имаме футболистите за това, единствено трябва да си свършим работата в събота. Лудогорец е фаворитът за титлата. Смело мога да кажа, че ние сме най-добрият отбор в България. Литекс, Левски и Берое все пак заслужават адмирации за това, което правят", завърши Дяков.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички