В Лудогорец искат вот за капитан, чужденец заменя Дяков?


В Лудогорец искат вот за капитан, чужденец заменя Дяков?
Снимка: ludogorets.com

1689 0

В Лудогорец нещата не вървят добре броени дни преди един от най-важните мачове за сезона - гостуването на "Левски". Според "7 дни спорт" съблекалнята на шампионите е сериозно разклатена.

Случките през лятото с голямата чистка, треньорските рокади и поредицата от слаби резултати са разклатили сериозно съблекалнята. Последствията от това най-вече се отразяват на българите, които останаха една шепа. Родните играчи вече не са толкова единни, тъй като половината са със статут на незаменими, а останалите са заточени в дублиращия отбор. Макар че са титуляри в националния.

За капак част от чужденците са лансирали идеята да бъдат направени нови избори за капитан и съблекалнята сама да реши кой да носи лентата. Настоящият такъв - Светослав Дяков, наследи капитанската лента през 2013 г. Тогава Ивайло Петев направи Дяков капитан, когато от тима бяха освбодени Емил Гъргоров и Станислав Генчев.

Много вероятно е през зимната пауза да бъдат направени избори за нов капитан и тогава съблекалнята да каже тежката си дума. Фаворит определено е Козмин Моци, който минава за тартор извън терена. Марселиньо също е сред лидерите, а освен това зад него стои и много голямата бразилска група в отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички