Десподов, Текпетей и още поне трима - чистката в Лудогорец започва


Десподов, Текпетей и още поне трима - чистката в Лудогорец започва
Снимка: ludogorets.com

47840 0

Спортно-техническият щаб на Лудогорец усилено мисли за предстоящото ключово гостуване на Олимпия Любляна във втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Родният шампион не успя да вземе превес след 1:1 в Разград и съдбата му ще се реши далеч от България. 

Срещата е от 21:00 часа българско време и ще може да я проследите НА ЖИВО със SportLive.bg! Междувременно обаче босовете на клуба обмислят предстоящите изходящи трансфери на "Хювефарма Арена". 

Задължителни трансфери

Най-голямата причина около разчистването основно на чужденци през следващите седмици е прекомерният брой на легионери сред "зелените". Те отдавна надминаха бройката от 20 футболисти, която е заявена от БФС към всеки отбор. Точно толкова могат да бъдат картотекирани за родните надпревари, макар че от УЕФА не са въвеждали нещо подобно за своите турнири. 

Набелязаните

Поради тази причина се очаква да бъдат освободени поне Пипа Авила, Мануел Шоу и Раи Насименто. Напускането си отдавана очакват още Кирил Десподов и Бърнард Текпетей. Така трансферите в Лудогорец може да се изравнят, тъй като входящите до този момент са 5. 

"Тема Спорт" припомня, че контузените Дени Групер и Диниш Алмейда не са регистрирани, като същото важи за завърналите се от наем - Дорин Ротариу и Педро Енрике. Най-скоро обаче картотека ще очаква бившият футболист на Локомотив Пловдив, който е напълно възстановен. 

Вижте каква е програмата на Лудогорец за пътуването до Любляна!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички