Десподов избухна срещу „разбирачите“: Само в аматьорски клуб може да се излезе на разходка на финала, но не и в Лудогорец


Десподов избухна срещу „разбирачите“: Само в аматьорски клуб може да се излезе на разходка на финала, но не и в Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2851 0

Кирил Десподов получи две награди. Едната е за футболист №1 на 23-ия кръг в Първа лига, а другата е за игра на месец март.

Фланговият щурмовак на Лудогорец не скри задоволството си от отличията. Той коментира и слуховете, които циркулираха в пространството преди финала за Купата на България срещу ЦСКА 1948. Според конспиративната теория двата отбора са се разбрали да си поделят по една победа за Купата и първенство - ЦСКА 1948 печели Купата, а Лудогорец - мача от първенството.

КОМЕНТАРЪТ И РЕАКЦИЯТА НА ДЕСПОДОВ

"Благодаря за двете награди, както и на хората, които са гласували за мен. Тези награди са, както индивидуални, така и отборни, защото без тях няма как да ги спечеля. Изключително съм доволен, че се възнаграждават нашите усилия и се надявам накрая да празнуваме с шампионската купа. Радвам се, че помогнах на отбора с моите голове и асистенции", започна изказването си Десподов.

"Не знам кои разбирачи коментират, че ще се разхождаме на финала за Купата, за да може после ЦСКА 1948 да ни осигури победа в неделя. Това е крайно несериозно. Как ще обясниш на 25 човека в съблекалнята, че трябва да излезеш и да се разхождаш. Това може да стане в друг клуб. Клуб, който е аматьорски. Ние сме професионалисти, като тръгнем от чистачката до шефовете на най-високо ниво. Има класни играчи, всеки има его и самочувствие, и всеки иска да печели. Ние загубихме доста точки срещу слаби противници", категоричен е капитанът на Лудогорец.

"Може би подценихме, може би и имаше умора, както и бяхме концентрирани в европейските клубни турнири. Не трябва да омаловажаваме и успеха на ЦСКА. Имат добър отбор, треньор и колектив. Със сигурност ние също имаме грешки, но в момента не е на дневен ред да търсим причините, а сме мотивирани да спечелим трите си мача", продължи той.

"Ние сме готови за всичко. Добре е да играеш под напрежение. Нямаш право да се отпускаш. Всеки отбор може да ни вземе точки, но вярваме в себе си. Знаем, че ако сме концентрирани и мотивирани, ще победим. Всички осъзнават, че ни предстоят 3 финала", завърши футболистът Десподов.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive: Добрин Гьонов отговори на конспираторите, отправи призив към феновете преди финала и отсече: Искаме Купата и третото място!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички