Дерменджиев: Всеки мач за нас е отговорен


Дерменджиев: Всеки мач за нас е отговорен

1365 0

Старши-треньорът на Лудогорец Георги Дерменджив сподели своите очаквания за предстоящия мач за Суперкупата на България срещу отбора на Ботев (Пловдив)

"Ние имаме отговорни мачове. За нас всеки мач е такъв и разпределяме силите така, че да излезем и да победим" - заяви специалистът..

Според него Ботев също е отбор, който ще направи всичко възможно да спечели Суперкупата.

"Миналата година играхме с тях. Видяхте какъв отбор са. Това е добър отбор, независимо, че претърпяха такъв катаклизъм. Вуцов успя да събере отбор в движение, да ги мотивира достатъчно и с времето Ботев ще бъде фактор. Не вярвам да има подценяване нито от едната, нито от другата страна. Изключено е. Трябва да бъдем реалисти, да преценяваме нещата" - каза още Дерменджиев.

Специалистът призна, че предстоящите мачове на "орлите" да много важни.

"Разпределяме футболистите равномерно за определените мачове. Мачът с Ботев е важен за нас. В събота с ЦСКА двубоят пак е важен, защото е за първенството и във вторник е още по-важен, защото играем в Шампионска лига. Плейофът за Шампионска лига – това е изключително важен мач за нас, така че той е първи по приоритет. Изключително труден мач, изключително добър отбор, който играе постоянно в Шампионска лига. Съобразяваме се с това нещо, уважаваме ги като противник, но ние ще направим всичко възможно да бъдем краен победител. Това е един отбор, който разполага с много силни футболисти. Те са абсолютни професионалисти. Ние имаме взаимоотношения, в смисъл такъв, че те разбират много правилно важността на всички мачове и подготовката им с тези корекции, които правим, се подобрява постепенно, но ще ни трябва още време. Те го чувства това нещо, започват да се чувстват по-добре, а това им се отразява на самочувствието" - завърши Дерменджиев.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички