Лудогорец ще вдигне първи трофей за сезона


Лудогорец ще вдигне първи трофей за сезона

1352 0

Лудогорец със сигурност е фаворит в мача. Всичко друго освен требъл за разградчани през този сезон ще се смята за изненада. Все пак отборът на Ботев не трябва да бъде подценяван. Треньорът на пловдивчани Вили Вуцов е пределно амбициран да спечели нещо , като треньор и със сигурност ще успее да мотивира футболистите си до краен предел за победата.

Както е известно ситуацията в Ботев (Пловдив) се променя с всеки изминал ден и то към по-лошо. В отбора липсват средстав за заплати, а "звездите" на отбора се надпреварват да напускат. Все пак "канарчетата" ще могат да разчитат на своята вярна публика, която независимо от развоя на срещата ще ги подкрепя до последния съдийски сигнал.

Като допълнително преимущество за пловдивчани може да се смята това, че в отбора на Лудогорец все още има доста невъзстановени футболисти. Йордан Минев почти сигурно ще играе за Лудогорец. Универсалният бранител не взе участие в мачовете в Партизан в Шампионската лига и гостуването на Локомотив Пловдив от "А" група. Георги Терзиев, Александър Барт, Витиня и Браян Ангуло обаче няма как да излезат срещу Ботев.

Все пак старши-треньорът на разградчани Георги Дерменджиев разполага с изключително широк състав и може да избира между двама футболисти за всеки пост. Интересно ще бъде дали бившата перла в селекцията на Ботев Юнес Хамза ще запише първия си мач за Лудогорец.

Според нас отборът на Лудогорец разполага с много повече класа в сравнение с Ботев и победата тук за българския шампион е задължителна заради запазването на добрата атмосфера преди мачовете на сезона срещу Стяуа.

Прогноза: Лудогорец - Ботев 1, а за търсачите на по-високи коефициенти предлагаме точен резултат 2:1.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички