Дерменджиев: Този път играхме 11:11


Дерменджиев: Този път играхме 11:11

1118 0

Старши-треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен от пълния контрол, който неговият тим имаше върху срещата срещу Литекс, завършила при 0:0 днес в Ловеч.

"Това бе един много добър мач за нас. Този път играхме 11:11 и контролирахме всичко. Трябва да имаме предвид, че това е турнирен мач. Така започнахме първенството с контузии, дано не го завършим по този начин", сподели старши-треньорът след срещата. 

"В Берое имаше двама контузени, днес и на загрявката и след това, още един контузен. Ние имаме добри играчи, които могат да ги заместят. Ще видим какъв ще бъде отзвукът от тези контузии".

Опитният специалист поясни, че ротациите в неговия отбор се правят не заради съперника, а за да могат всички да бъдат във форма. Той обеща промени и срещу "Левски".

"Трябваше да играят и други, хора, които да поддържат форма. Всички са ни необходими, така че промените не бяха заради предстоящия мач с Левски.

Мъчим се откъдето можем да пробием, в крайна сметка срещу нас играят с десет футболисти в защита. Всеки футболист може да пропусне гол. Ще започнем да вкарваме, така че не всеки, който излиза на позиция, може да вкара", разясни Дерменджиев липсата на голове. 

Дерменджиев потвърди думите на Ангел Петричев, че Козмин Моци и Фабио Ешпиньо са отнесли сериозни наказания за червените си картони през 2015 година.

"Наистина нашите стандарти са много високи и не може да се реагира така в мач, в който са ни необходими точки. Трябва да кажа, че те приеха глобите стоически с ясното съзнание, че са сбъркали. Единият разбра, че ощети отбора да играе с човек по-малко в мач, в който са ни необходими точки. И двамата се извиниха на отбора".

Дерменджиев завърши с коментар върху физическото състояние на отбора, като той подчерта, че заради Шампионска лига отборът му няма притеснения да играе в цикъл сряда - събота.

"Целият първи полусезон играем сряда-събота, така че футболистите ни са свикани на този цикъл и няма да имаме проблеми от функционално състояние за мача с Левски".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички