Петричев определи бомбичките като по-голям проблем от средните пръсти


Петричев определи бомбичките като по-голям проблем от средните пръсти
Снимка: Иван Йочев

1267 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев остана доволен от нулевото равенство на своя отбор срещу Литекс в Ловеч.

"Шансовете са 50 на 50. Реваншът е на нашия терен, който е в по-различно състояние, така че това е предимство и имаше всички шансове да продължим напред", коментира непосредствено след срещата Петричев.

"Не знам да е бил спокоен мача, беше здрав, поздравих момчетата, защото ми харесва играта. Имахме тотално превъзходство втората част, имаше обективни обстоятелства да не ни се получи играта, но съвсем скоро ще влезем в много добра форма". 

Изпълнителният директор на тима се върна и на събитията през уикенда, когато звездата на тима Козмин Моци се изцепи със средни пръсти по време на двубоя срещу Литекс за първенство. Петричев беше категоричен, че Моци е понесъл сериозна санкция, а в същото време коментира и медийният шум около ситуацията.

"Глобата на Моци е реална, това ни е политиката, собственикът държи страшно много на дисциплината. очевидно е проблем, когато завършваме мачовете с десетима души, така беше наказан и Ешпиньо преди.

Ние не правим театри за пред публиката, спазваме си правилата, нашите футболисти не могат да показват такива неприлични жестове поради две причини. Козмин Моци е идол на децата и трябва да бъде пример за тях, а и с такива жестове се ескалира напрежението на публиката.

Но не съм съгласен, че средните пръсти на Моци са по-голям проблем от бомбички по терена и хвърляни предмети", завърши Петричев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички