Росен Петров - Животното към синдика: И на Луната да правиш търга, пак ще те последваме


Росен Петров - Животното към синдика: И на Луната да правиш търга, пак ще те последваме
Снимка: "България Днес"

7545 0

Скандалните подробности от проваления търг за емблемата на ЦСКА продължават да излизат и днес. Дора Милева - синдикът, който трябваше да проведе наддаването, разкри, че ѝ е оказван натиск не от кой да е, а от Росен Петров (по прякор Животното).

Тя е категорична, че ще разкаже всичко, което знае, на полицията и ще се погрижи виновниците да си получат заслуженото.

"В понеделник ще дам показания и ще разкажа всичко. Не ме е страх от никого. Ще кажа цялата истина. Не може да оставяме хора от криминалния контингент да си правят каквото искат. Това трябва да престане.

Вчера бях заплашвана през цялото време. Росен Петров не спря да ми оказва натиск. Каза ми: "И на Луната да направиш търга, пак ще те последваме". В един момент излезе от стаята, но после се върна и продължи със словесната атака. Повиках полицията, но той не се притесни и продължи и пред тях да ме заплашва. После си тръгнах", разказа Милева пред "Блиц Спорт".

Тя дори разкри, че от ЦСКА - София са можели да подходят много умно към ситуация, осигурявайки си предимство в търга. Те обаче не са се възползвали, опитвайки се да държат всички предявили претенции да участват в наддаването извън офисите на "Българска армия".

"Все още не мога да разбера какво искаха от мен. Как да проведа търг, след като виждам, че желаещи да участват в него не са допуснати? Просто нямам думи. Но да ви кажа - от ЦСКА са много глупави. Можеха много умело да ме използват. Ако бяха пуснали представителите на другия отбор да влязат в 13:59 часа, аз нямаше как да приема офертата преди 14:00. И какво щеше да стане - допуснати са на търга навреме. но не са подали оферта до края на срока. Така щях да съм с вързани ръце.

Независимо дали ще ми бъде приета или не оставката, търгът няма да се забави с месеци, каквито информации се появиха по-рано. Наддаването ще се проведе. Друг е въпросът къде. Вариантите са два - стадион "Българска армия" и адресът на назначения синдик", завърши Милева, която прояви огромно търпение и хладнокръвие в трудните за нея моменти, допълват от "Блиц".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички