Дерменджиев не е притеснен: Важно е как ще завършим


Дерменджиев не е притеснен: Важно е как ще завършим

1091 0

Завърналият се в Лудогорец треньор Георги Дерменджиев не се притеснява от равенството 0:0 срещу Пирин в Разград днес. Шампионите остават на трето място засега, но това не притеснява човека, който беше уволнен, след като спечели титлата.

"За мен това беше един много добър мач, през първото полувреме бяха малко сковани, на базата на тази сигурност, която са я загубили, дори имахме и две греди. Знам, че тези точки са ценни, но първенството е доста дълго и във всеки мач се стремим да играем за победа. Аз останах доволен и от играта днес, като има доста неща, които трябва да се коригират", сподели Дерменджиев.

"Много съм доволен от този формат, мисля, че той е вдигне нивото на българския футбол. Това е начинът, всяка събота да играеш срещу стойностен отбор. Футболистите трябва да свикнат с това.

Аз бях само един ден в тима, всеки е свършил по нещо, важното е как ще завършим май месец. Аз познавам добре отбора, бил съм тук и съм в приятелски взаимоотношения с всички. Радвам се, че феновете си подкрепят отбора. Малко са понакърнени, че отборът не е първи и че Шампионската лига не успя да се осъществи, но все пак подкрепят отбора.

Много съм доволен от това, защото феновете са търпеливи и изчакват адаптацията и на треньора, и на отбора“, коментира още наставникът пред Diema sport.

"Програмата ни вече е направена. Има мач с Цървена звезда, ще чакаме да се събере след това целият отбор и продължаваме да работим. До мача със Славия всичко ще бъде ясно – относно помощниците ми", обяви Дерменджиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички