Дерменджиев налага зачеркнат от Петев за сметка на този, когото предшественикът му избра


Дерменджиев налага зачеркнат от Петев за сметка на този, когото предшественикът му избра
Снимка: ludogorets.com

11096 0

Новият треньор на Лудогорец - Георги Дерменджиев, не смята да разчита особено на привлечен преди затварянето на летния прозорец футболист. Става дума за фланговия нападател Мунир Шуиар, взет на мястото на Кирил Десподов.

След завръщането на Дерменджиев, французинът изпадна от състава. Той бе в групата при поредния дебют на наставника - срещу Фенербахче в Лига на конференциите, като влезе в игра в добавеното време на мястото на Бърнард Текпетей.

В първенството обаче 24-годишният футболист изобщо не попада в групата - и срещу Хебър, и срещу Славия, и срещу Крумовград. Изглежда, че треньорът не е доволен от показаното от него дотук.

Вместо на Шуиар, Дерменджиев залага на Рик Джонатан, който пък бе задраскан от Ивайло Петев след привличането на французина. Заради това бразилецът не бе картотекиран за мачовете от груповата фаза на Лига на конференциите, пише "Тема спорт".

До момента Мунир има 4 срещи в Първа лига, в 2 от тях е бил титуляр, изиграл е 188 минути и няма отбелязано попадение. Участвал е обаче и в трите двубоя в Европа, записвайки 75 минути общо. По-рано се появи информация, че Лудогорец продава скъп аржентинец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички