Берка ще решава съдбата на Лудогорец, ясно е кога Дерменджиев ще говори


Берка ще решава съдбата на Лудогорец, ясно е кога Дерменджиев ще говори
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1131 0

Стана ясно кой ще ръководи така важния сблъсък за Лудогорец в Лигата на конференциите. "Орлите" приемат Фенербахче в четвъртия кръг и ново поражение ще ограничи твърде сериозно шансовете им за класиране напред, предвид факта, че Нордселанд едва ли ще се издъни срещу Спартак Търнава.

Ондрей Берка от Чехия ще бъде главен арбитър на двубоя. Негови помощници ще бъдат Иво Надворник и Матей Вицек, а Ондрей Плеханец е четвърти съдия. Кристин Якобсон от Исландия пък е съдийски наблюдател.

Разградчани пък обявиха, че Георги Дерменджиев ще говори на официална пресконференция в сряда (8 ноември) от 13:30 часа. Ето какво написаха от клуба:

"Старши-треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев ще даде официалната си пресконференция преди мача с Фенербахче утре (8 ноември). Брифингът започва в 13,30 ч. в голямата зала на "Хювефарма Арена" зад Централна трибуна. В пресконференцията участие ще вземе и Тодор Неделев.

Утрешната официална тренировка на Лудогорец започва в 20,00 ч. на базата "Гнездо на орли" и ще бъде открита за медиите в първите 15 минути.

Пресконференцията на Фенербахче е с начален час 18,30 ч. на стадион "Хювефарма Арена", а тренировката - в 19,00 ч." - гласи обръщението.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички