Домусчиев за наградите, бъдещето и ще бъде ли Лудогорец шампион


Домусчиев за наградите, бъдещето и ще бъде ли Лудогорец шампион

1685 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев остана много доволен от церемонията по връчването на наградата "Футболист на годината", след като играчите на шампионите обраха почти всички награди за 2014 година.

"Миналата година също взехме много награди, момчетата си ги заслужиха. Всички гласували са ги оценили. Това само може да ме радва. Най-важното е, че сме се събрали добър екип - ръководство, футболисти, треньори, доктори. Мисля, че на всяко ниво Лудогорец е с най-подходящите хора. Точно и затова постигаме успехи. Но в основата на всичко стои екипността", коментира Домусчиев.

Той коментира и това как за толкова време Лудогорец се превърна в печеливш и успешен футболен проект, както и от какво зависи той.

"Нито само от мен, само от треньора, само от отделния футболист зависи да сме успешен клуб. Това ни е дало много успехи и смятам, че В живота има моменти на възходи и спадове и това е нормално. Но с този екип и с този отбор, спадовете ще са много по-малко".

Домусчиев отдели и сериозно време за бъдещите планове на клуба, които вече се простират в дългосрочен план, въпреки бързия растеж на тима.

"Следващата цел е спечелването на първенството, това е най-важното. Независимо дали ще сме шампиони, или в Лига Европа, ще искаме да се представим добре в евротурнирите и да пълним стадионите.

Иначе клубът има доста амбициозна програма, която е вече по-дългосрочна. До месец очаквам да открием първата трибуна на стадиона, а нататък и другите. Надявам се скоро да си завършим стадиона, който ще е пример какво трябва да се случва в малките градове на България.

Разширяваме тренировъчния комплекс на Лудогорец, стаи, медицински лаборатории, всичко. Той ще дублира всичко, което имаме, а терените ще се увеличат по три. Това трябва да стане в рамките на една година".

Домусчиев завърши с надеждата, че тимът ще преодолее моментните проблеми и ще успее да се вдигне, за да спечели първенството.

"Във футбола има цикли и всеки дрийм-тийм дори може да тръгне надолу. Ние сме в тежък психологически момент, когато сме постигнали много и е по-трудно да се концентрираме в първенството. Момчетата получават обаждания от какви ли не мениджъри. Ще ни е трудно, но се надявам да се справим. При всички положения, на противниците ни няма да им е лесно", сподели Домусчиев при церемонията по връчването на наградата за Футболист на годината.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички