Дерменджиев: Лудогорец ще бие на "Герена"


Дерменджиев: Лудогорец ще бие на "Герена"

1490 0

Бившият наставник на Лудогорец Георги Дерменджиев вярва, че разградският тим ще спечели предстоящото дерби с "Левски". Той сподели още, че "сините" са на върха в "А" група единствено заради Стойчо Стоев.

"В едно такова дерби принципно фаворит няма и мачът винаги е 50 на 50. Аз лично искам "Лудогорец" да бъде победител и вярвам, че това ще се случи. "Левски" изненадващо заеха първата позиция, но това е на базата на другите отбори, които играят колебливо до момента", заяви Дерменджиев пред "България Днес".

"Причините "Лудогорец" да не доминира през сезона са комплексни. Това е клуб, който ще намери пътя и ще излезе от тази ситуация. Сигурен съм, че "Лудогорец" отново ще бъде шампион накрая. Форматът на "А" група е такъв, че отборите се движат на гъсто, но класирането е само моментно", анализира още треньорът, извел разградчани до титлата миналия сезон.

"Отборът на "Левски" ще има сериозно предимство заради публиката. Тя може да помогне много, за да се получи един добър мач. Но "Лудогорец" вече е играл и пред по-пълни трибуни в Европа, представял се е достойно и е вземал победи. Не мисля, че Стойчо Стоев вече познава толкова добре състава на гостите, където има доста нови играчи. Той е добър и опитен треньор и именно затова "Левски" се намира на тази първа позиция", добави Георги Дерменджиев.

Той отказа да коментира слуховете, че ще замени Ивайло Петев начело на националния тим на България. "Има време, всичко ще си дойде на мястото и скоро ще бъде ясно. Знаете, че аз не обичам да говоря предварително. Когато станат нещата, тогава", заяви Дерменджиев.

Двубоят между "Левски" и Лудогорец е в неделя от 20:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички