Феновете на "Левски" предупредиха сериозно рефера на дербито с Лудогорец


Феновете на "Левски" предупредиха сериозно рефера на дербито с Лудогорец

1110 0

Феновете на "Левски", обединени под Национален клуб на привържениците на Левски (НКП), излязоха с декларация, насочена към съдията на дербито срещу Лудогорец - Ивайло Стоянов.

"Сините" настояват за обективно рефериране, след като изразиха притесненията си, че Сватбата е склонен да подпира разградчани, а доказателствата били налични в първата среща срещу "орлите".

Ето и пълния текст на декларацията:

Ивайло Стоянов явно е абониран да свири мачовете на Лудогорец с любимия ни Левски. Не крием притеснението си с оглед на неговите изпълнения от първия мач в Разград.

Там Стоянов свири изключително наведено и спести задължителни червени картони на човека-трибуна и един от "лидерите в националния отбор". За да бъдем по-конкретни Моци и Дяков не биваше да завършват онзи мач.

Незабравим е и незачетеният гол на Денис Махмудов, който пращаше срещата в друга посока, но бригадата на рефера от Петрич не позволи.

Съветваме Сватбата и неговите асистенти да свирят справедливо и по правилата на стадион "Георги Аспарухов". Нека не е като предния път, защото е възможно отново да му приседне вечерята.

Свири честно, хапвай спокойно... Край на разговора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички