Дерменджиев даде оценка на лагера на Лудогорец, посочи целите и потвърди за входящ трансфер


Дерменджиев даде оценка на лагера на Лудогорец, посочи целите и потвърди за входящ трансфер
Снимка: ludogorets.com

779 0

Лудогорец завърши 1:1 с чешкия Млада Болеслав, с което приключи подготвителния си лагер в курорта Белек, Турция. Веднага след края на мача наставникът на разградчани - Георги Дерменджиев, сподели, че е доволен от изминалия лагер и разкри, че "орлите" очакват ново попълнение.

Равносметка на лагера в Турция

"Доволен съм от цялостното представяне на отбор. Има какво още да вдигаме като ниво. За това време свършихме добра работа, доволен съм от контролите. Ползотворен лагер и отлично време. На 70% сме готови и физически, и технически за официалните мачове. Сега играчите ще се видят с близките си, ще имат 3 дни почивка и ще презаредят батериите", започна Дерменджиев

Още: Преди Суперкупата: Лудогорец завърши в Турция с нетипичен резултат за подготовката (ВИДЕО)

Контузените в Разград

"Рабира се, ние ги чакаме да излязат от контузиите, за да има по-голяма конкуренция. Първенството е дълго. Ние от десети февруари до 4 март имаме цели 7 мача".

Георги Дерменджиев е доволен от лагера на Лудогорец в Турция

Амбициите на Лудогорец

Още: Добра схема: Лудогорец заработва 600 000 лв за 5 месеца с тази сделка

"Лудогорец винаги играе за победа и ще излезем, за да спечелим трофея. Винаги съм искал да играем в контролите с по-силни съперници. Когато те са такива, мотивацията е различна и стилът им се доближава до този на Сервет", каза Дерменджиев за ЦСКА 1948 и Сервет.

Лудогорец чака нов футболист?

"Максималист съм и смятам, че можеше още работа да свършим. Времето ни притисна, но това, което свършихме, е добре. Очакваме нови играчи, но не мога да кажа кога ще дойде конкретният играч", завърши специалистът.

Ексклузивно в SportLive! Шампион с Левски изненада - кой е фаворитът му за титлата?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички