Лудогорец преговаря за бразилски вратар


Лудогорец преговаря за бразилски вратар
Снимка: ludogorets.com

1084 0

Лудогорец ще се опита да привлече бразилски вратар, съобщава „Тема спорт“. Ръководството на разградския тим вече преговаря с чуждестранен клуб, но подробности умишлено не се споменават. Целта е да не се вдига прекалено много шум около сделката, за да не бъде завишена изкуствено цената на играча.

Лудогорец спешно се нуждае от вратар, тъй като кризата на този пост се задълбочава все повече. Първо, титулярният страж Владислав Стоянов получи контузия и трябваше да бъде опериран. Преди травмата обаче той остана на пейката в последните два мача на Лудогорец и все по-упорито се говори, че националът ще бъде продаден съвсем скоро.

Неговият заместник Милан Борян също се контузи. Това стана по време на двубоят с Ботев (Пловдив) в събота, спечелен от разградчани с 2:1. В тяхно отсъствие на вратата застана Георги Аргилашки, който обаче няма много игрови опит. Лудогорец разполага и с Иван Чворович, но наставникът на тима Едуард Ераносян вече показа, че не смята да разчита на него.

Междувременно стана ясно, че Лудогорец опитва да извади български паспорт на бразилеца Вандерсон. По правило, само трима футболисти без европейски паспорт могат да попадат в групата на отбора. В момента обаче шампионите разполагат с четирима подобни играчи -бразилците Вандерсон, Сисиньо, Натанаел Пимиента и Джонатан Кафу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички