Вратарската криза в Лудогорец се задълбочава


Вратарската криза в Лудогорец се задълбочава

1597 0

Лудогорец е изправен пред сериозни проблеми със състава, пише „Тема спорт“. След контузията на Владислав Стоянов преди около 20 дни, неговият заместник Милан Борян също получи травма.

Борян се контузи по време на двубоя с Ботев (Пловдив), спечелен от разградския тим с 2:1. Канадският страж пострада още в началните минути на двубоя след остро влизане на Александър Колев. В края на първото полувреме той получи и контузия в кръста, но продължи двубоя. В средата на второто полувреме обаче той беше заменен и на негово място се появи Георги Аргилашки.

Все още не се знае колко време ще отсъства Борян. По всяка вероятност обаче той няма да пази в двубоя за Купата срещу Локомотив (Мездра) в сряда.

Притесненията са, че Борян и Стоянов няма да са готови за важния мач с Литекс в събота. Най-вероятно на вратата отново ще застане неопитният Аргилашки. Едуард Ераносян разполага и с Иван Чворович, но вече показа, че не смята да разчита на него и едва ли той ще бъде титуляр.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички