Дамбраускас посочи рецептата си за успех в Лудогорец


Дамбраускас посочи рецептата си за успех в Лудогорец
Снимка: https://ludogorets.com/

850 0

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас посочи какво виждане има за стила и играта на отбора под негово ръководство. Без излишна скромност литовецът обяви, че в кариерата си е бил все в челните места по различни показатели.

"Всеки един играч в отбора трябва да мисли за атаката. Да използваме пространствата още в първия момент, когато спечелим топката. Искам футболистите да се наслаждават на това, което правят. Ако това се случи, ще имаме добър колектив, а с това ще дойдат и успехите. На първо място моята задача е да направим едно семейство, а с това всеки един играч ще може да покаже най-силните си качества", заяви Дамбраускас пред "Нова".

Той обяви, че винаги се е борил за първите места, където е бил треньор, и че напрежението да се бори за титлата не е ново за него. "Аз съм треньор от шест години, но никога мой тим не е завършвал под третото място за последните пет години. Имам и пет финала за купи. Обичам моите отбори да играят атакуващ футбол. Досега винаги под мое ръководството сме били или най-резултатния тим в първенството, или сред първите два", допълни той. A ето какви още принципи следва Дамбраускас като треньор. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Светът вече уважава Кубрат, но у нас не му позволихме да празнува

През седмицата, която отмина, българите правеха най-активно две неща, по-активно и от дезинфекцирането....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама