Лудогорец напира за Тодор Неделев


Лудогорец напира за Тодор Неделев

892 0

Дългите месеци далеч от терена за национала Тодор Неделев в Майнц скоро може да приключат. Крилото е предизвикало сериозен интерес от страна на шампиона на България Лудогорец, твърди "7 дни спорт".

Разградчани са се свързали с хората, които движат делата на национала, с които са коментирали вариант бившата звезда на "Ботев" (Пд) да се върне в "А" група.

След като не успява да се наложи в германския тим вече 2 години, напоследък се чуха слухове, че клубът ще пусне Неделев под наем. Заговори се за интерес от Дуисбург, от "Ботев", но "зебрите" опровергаха това.

Лудогорец може да се намеси в спора за футболиста, тъй като искат да взимат по-добри млади играчи. Спортният директор на "орлите" Методи Томанов е голям почитател на играча, като същото се отнася и за треньора Георги Дерменджиев. В Разград работи и Петър Пенчев, който е близък с Неделев, с когото бяха заедно в "Ботев".

Шампионите гледат на национала като на отлична опция за халфовата линия. Неделев е поливалентен, като може да играе на крилото, но и на позицията на номер 10 зад централния нападател. Освен това от клуба смятат, че той може да бъде равностоен заместник на Марселиньо и дългосрочна инвестиция, след като е едва на 22 г.

От Лудогорец се надяват да убедят Майнц да го пусне в Разград с коза европейски турнири. Само при чудо шампионите няма да играят в Европа през лятото.

Изданието съобщава, че Лудогорец има вариант да вземе Неделев и под наем. В договора ще фигурира опция за откупуването на играча за постоянно. Разградчани са готови да поемат и голяма част от заплатата на играча, която е около 30 000 евро на месец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички