Български национал и ключов играч на Лудогорец под въпрос за важния мач срещу Локо Пд


Български национал и ключов играч на Лудогорец под въпрос за важния мач срещу Локо Пд
Снимка: Ludogorets.com

2010 0

Българският национал и един от най-постоянните и ключови играчи на Лудогорец - Антон Недялков, е под въпрос за дербито срещу втория във временното класиране на efbet Лига - Локомотив (Пловдив), съобщава "Меридиан мач". Заради тази контузия, той отпадна от състава на България за двубоите срещу Парагвай и Чехия, а на негово място бе повикан Петър Занев.

Травмата е в областта на адукторите, като тренира на облекчен режим, отделно от останалите. Контузията му се усложни в тежкия двубой с Витоша (Бистрица), завършил с минимална победа, извоювана за "орлите", в последните минути на срещата. Ако не се възстанови за срещата с "железничарите" мястото на Недялков ще заеме Станислав Манолев или Талеб Тауата.

Драгош Григоре също тренира на облекчен режим, но се смята, че ще бъде налиния за мача с Локо Пловдив, като дори е по-вероятно да стартита като титуляр. А какво заяви играчът на "орлите" Марселиньо относно съвместната си работа с Георги Дерменджиев (бивш наставник на Лудогорец) в националния отбор на България - вижте в този материал на SportLive. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички