Марселиньо: С Дерменджиев се познаваме отдавна, но отборът не е само един футболист


Марселиньо: С Дерменджиев се познаваме отдавна, но отборът не е само един футболист
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1880 0

Полузащитникът на Лудогорец Марселиньо сподели впечатленията си след загубата на България от Парагвай с 0:1. 35-годишният футболист започна като титуляр срещата, записвайки мач №10 с националната фланелка.

Според него националният отбор трябва да запише колкото се може по-бързо победа, за да се сложи край на серията от 12 мача без успех. Марселиньо заяви, че се познава добре с Дерменджиев, но за останалите футболисти ще е нужно допълнително време, за да се сработят.

„Парагвай са от повече време заедно и имат добри футболисти. Ние имаме нов треньор, който е от няколко дни. Трябва време, за да се сработим, видя се - в някои моменти не бяхме достатъчно компактни. С Дерменджиев се познаваме от доста време, но отборът не е само един футболист. Рано е да се каже дали нещо е променил, но той иска да се играе футбол, да си помагаме", заяви Марселиньо.

"Серията без победи е много лоша и трябва по най-бързия начин да се прекрати, за да върнем феновете на трибуните. Не се играе добре без публика, но когато не се справяме добре на терена, това е нормално. Аз винаги съм оптимист и никога не излизам с нагласа за загуба. Винаги може да се направи нещо", добави още бразилецът.

А какво каза Дерменджиев след загубата в неговия дебют като селекционер на България - вижте в този материал на SportLive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички