Бивш играч на Лудогорец разкри колко им плати Домусчиев за влизане в групите на ШЛ

Бившият защитник на Лудогорец Игор Пластун, който сега е футболист на белгийския Гент, направи още едно интересно разкритие за системата за бонуси в българския клуб. Украинецът призна, че за влизането в групите на Шампионска лига клубният бос Кирил Домусчиев е разпоредил да се плати по 120 000 евро на футболист. Това е и най-голямата еднократна сума, платена на бранителя за престоя му в Разград.

"България прилича повече на Украйна, отколкото на другите европейски страни. Няма да навлизам в икономически подробности, не съм запознат с това. Но по отношение на развитие на инфраструктурата Украйна дори е с една крачка напред пред България. Има го Лудогорец, който се опитва да се развива на всички фронтове. Останалите са много по-назад. ЦСКА и Левски са отбори с история, но и те изостават", заяви Пластун пред украинското издание tribuna.com.

Бивша звезда на Лудогорец: Бонусите бяха страхотни

Бившият футболист на Лудогорец Игор Пластун даде интересно интервю пред "Sportarena" в Белгия. В момента той е играч на Гент, като пред изданието...

"Да, единствените причини да играя в България бяха Шампионска лига и добрата заплата. Това не е само в България. В постсъветските първенства има няколко клуба, в които си заслужава да играеш, останалите изостават", допълни украинецът. А какви бонуси плаща Домусчиев за всяка точка преднина, с които Лудогорец стане шампион, вижте в този материал. 

Още по темата

Please select answer!