Брандао: Обичам новите авантюри, ще се отплатя на Лудогорец с много голове


Брандао: Обичам новите авантюри, ще се отплатя на Лудогорец с много голове
Снимка: принтскрийн

1746 0

Новият нападател на Лудогорец Жуниор Брандао разкри пред медии в родината си, че няма търпение да започне приключението си в България и Европа. Българският клуб привлече бразилеца срещу 1,5 млн. евро от Атлетико (Гоянензе), като надцака Сантос за подписа на младия футболист.

"Мениджърът ми и ръководството на Атлетико преговаряха дълго със Сантос, но в последния момент нещата не се получиха. Тогава дойде офертата от Лудогорец и като разбрах за нея, се хвърлих с главата напред в това предизвикателство. Обичам новите авантюри и нямам търпение да започна кариерата си в Европа с екипа на българския шампион", заяви Брандао пред "Gazeta Esportiva".

Фактът, че в Разград играят много бразилци, разбира се, се е понравил много на 23-годишния футболист. Той смята, че именно сънародниците му ще му помогнат да се адаптира бързо.

"Лудогорец е клуб, който постоянно се бори за титли и влиянието му в Европа става все по-голямо. Това ми харесва, както и фактът, че има много бразилци, включително и в треньорския щаб. Това би трябвало да ми помогне да се адаптирам бързо на и извън терена. Радвам се, че дойдох в България и ще се отплатя с много голове", обеща Брандао.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички