Дяков категоричен: Целта е излизане от групите, няма просто да живуркаме


Дяков категоричен: Целта е излизане от групите, няма просто да живуркаме
Снимка: БГНЕС

4154 0

 

Не беше толкова лесно, колкото изглеждаше. Изиграхме го правилен начин. противникът е добър отбор, но не е нашето ниво. Ранното попадение помогна, но смаат нагласа преди мача ни помогна. Беше важно да спокойни и успяхме да сме концентрирани. Радваме се, че за 6 години 5 пъти влязохме в групи на европейски турнир. Надявам се да ни се паднат силни стойностни отбори. Това са мачовете, които показват какъв футболист си. 
Иска ми се да кажем, че играем еднакво нявсякъде, но не е така. Трудно превключваме, но не можем да си позволим да изоставаме. Важно е да продължим с добро представяне и излизане от групите, целта е само една. Няма да се примирим с живуркане. Дано имаме и късмет. Вече почти изцяло разбираме идеите на Аутори и сме по-спокойни. 

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков бе категоричен, че целта пред тима е излизане от групите на Лига Европа. Разградчани се класираха след общ резултат 5:0 срещу Торпедо Кутаиси. 

"Не беше толкова лесно, колкото изглеждаше. Изиграхме го правилен начин. Противникът е добър отбор, но не е нашето ниво. Ранното попадение помогна, но самата нагласа преди мача ни помогна. Беше важно да спокойни и успяхме да сме концентрирани. Радваме се, че за 6 години 5 пъти влязохме в групи на европейски турнир. Надявам се да ни се паднат силни стойностни отбори. Това са мачовете, които показват какъв футболист си.

"Иска ми се да кажем, че играем еднакво навсякъде, но не е така. Трудно превключваме, но не можем да си позволим да изоставаме. Важно е да продължим с добро представяне и излизане от групите, целта е само една. Няма да се примирим с живуркане. Дано имаме и късмет. Вече почти изцяло разбираме идеите на Аутори и сме по-спокойни", заяви Дяков след мача.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички