Бивш играч на Лудогорец: Купиха ни машина като на Реал Мадрид за 1 седмица


Бивш играч на Лудогорец: Купиха ни машина като на Реал Мадрид за 1 седмица
Снимка: Иван Йочев

11217 0

Бившият футболист на Лудогорец Фабио Ешпиньо разказа за замаха, с който в клуба работят, за да подобрят условията и представянето на тима. Той сподели пред португалско издание, че разградчани са купили машина за подобряване състоянието на играчите, каквато имали тогава в Реал Мадрид.

Реал Мадрид има? И ние ще купим!

"В Лудогорец не ни липсваше нищо: няколко игрища и тренировъчни центрове, зали, всичко. Спомням си една ситуация, в която беше необходимо да има една от тези камери за студена пара, защото Реал Мадрид имаше такава. На следващата седмица ние вече имахме една. В допълнение към всичко това, това бе клуб, който се състезаваше за титли, освен че бе в европейските клубни турнири", разказа португалецът пред zerozero.pt.

Не искал в Разград, но останал впечатлен, щом отишъл

"Прекрасните неща за клуба се оказаха 100% истина"

38-годишният бивш футболист разказа и как съотборниците му Витиня и Жуниор Кайсара са му звъняли, за да го убедят да отиде в клуба. Първоначално той не е искал, въпреки че е щял да спечели 4 пъти повече, отколкото в тогавашния си клуб, защото не е искал да напуска страната си.

"Те започнаха да ми звънят и да говорят прекрасни неща за клуба. Знам, че се опитваха да ме убедят да отида, но истината е, че когато пристигнах, видях, че са прави", обясни Ешпиньо. Ешпиньо разказа и как ЦСКА е мотивирал Домусчиев да купи Лудогорец. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички