Как може да сте такива комплексари бе, лудогорци?!


Как може да сте такива комплексари бе, лудогорци?!
Снимка: Guliver/Getty Images

3732 0

Лудогорец направи ужавяващ гаф, може би един от най-големите си гафове в съществуването си. Ясно е, че това е най-добрият български отбор и с лекота може да се справи с т.нар. "грандове" ЦСКА и Левски на терена, но как е възможно нечия глава от ръководството да роди такава чутовна тъпотия?!

Ако не сте разбрали, на мача срещу Арсенал ръководството на Лудогорец е забранило на феновете да идват с артикули на "артилеристите", ако нямат билети за сектора за гости.

Е, това вече е изумителна комплексарщина. Не че десетки хиляди ходят на мачовете на българските отбори и реално Лудогорец има прилична посещаемост на своите домакински мачове, защото Разград е с 30-ина хиляди души, а феновете на Левски и ЦСКА са "милиони".

Само че така определено не се прави. Да, Лудогорец пълнеше в миналото Националния стадион, но защото играеше срещу велики отбори, какъвто е и Арсенал. 40-те хиляди по трибуните не са фенове на Лудогорец, а го подкрепяха или защото щяха да видят на живо Кристиано Роналдо, или защото искаха да гледат как български отбор играе срещу най-добрите в света и се бори за нещо (например мача с Валенсия).

Как може да лишиш десетките хиляди фенове на Арсенал в България от удоволствието да отидат с шапка на любимците си и да ги гледат на живо?! След като вече са си платили билета?!

Комплексарщина е точната дума за това откровено издевателство срещу българските фенове, защото реално ги принуждаваш да се правят, че ходят на стадиона заради теб, а не заради съперника ти. ЦСКА така ли направи срещу Ливърпул? Левски така ли направи срещу Барселона? Несериозно е.

И тук не говорим за надменното отношение вече поредна година на Лудогорец спрямо съперниците в българския футбол. Чуйте само Георги Дерменджиев след 5:3 над Дунав. Това поне е оправдано с огромното превъзходство на терена на "орлите" спрямо другите, но тази гавра с феновете вече идва в повече.

Осъзнайте се, честно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички