Бесни фенове на "орлите" + редица обвинения за ТОТО: Реакции след 5-головото шоу Лудогорец - Славия


Бесни фенове на "орлите" + редица обвинения за ТОТО: Реакции след 5-головото шоу Лудогорец - Славия
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

6985 0

Лудогорец сензационно загуби след 14 седмици, в които бе непобеден в родната Първа лига. "Орлите" бяха сломени в голово зрелище с 2:3 в Разград на стадион "Хювефарма Арена". Първата си шампионатна победа там записа Славия, който затвърди силната си форма след завръщането на Златомир Загорчич.

Още по време на самата среща привържениците на хегемона в последните години у нас изразиха своето недоволство от това, което виждаха. След срещата то се пренесе и онлайн в социалните мрежи. И по-конкретно - под публикацията за мача, която споделиха от Лудогорец в официалната страница на клуба във Facebook.

Потребителят Демир Михайлов дори напада директно спортния директор на разградчани Георги Караманджуков. Коментарът го обвинява в това, че е докарал играчи като Русо, Сон, Неделев и Слуга.

"Големите ни футболисти, другия път да си изчистят сами снега от терена и може заиграят по-добре!" - пък пише Милен Алкушев. Има изразено любопитно мнение и спрямо Ангел Петричев, в което се пита дали "оставката му се е изпарила след уволнението на Петев".

Любопитен факт е, че има и много на брой коментари, които са категорични, че двубоят е бил "черно тото". Освен това интересното е, че почти всеки от тях идва от потребители, които пишат на английски и са с чуждестранни имена.

Един от тях дори пише, че Лудогорец не заслужава да играе топ футбол и че е продал този мач за много пари. Това е потребителят Isaac Klink Chifire, който дори призовава ФИФА да разследва срещата и да спре корупцията.

Вижте головете и всичко най-интересно от сензационната победа на Славия над Лудогорец (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички