Бербатов в Лудогорец? Отговорът на Домусичев


Бербатов в Лудогорец? Отговорът на Домусичев
Снимка: БГНЕС

8225 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че Димитър Бербатов не е по джоба на шампионите и поради тази причина няма как да бъде привлечен в състава на "орлите". Иначе финансовият благодетел на разградчани отчете класата на най-голямата българска звезда във футбола в момента, но той просто е твърде скъп дори за Лудогорец, който "работи с определен бюджет".

ЛУДОГОРЕЦ МАЙ ХВАНА ПОСЛЕДНИЯ ВЛАК ЗА ШЛ, ВИЖТЕ ЗАЩО

Също така Домусчиев потвърди думите на старши треньора Георги Дерменджиев след края на реванша с Виктория (Пилзен), че Лудогорец не участва в Шампионска лига на олимпийския принцип.

ОГРОМНА СУМА В КАСАТА НА "ОРЛИТЕ" СЛЕД ПРОБИВА В ШАМПИОНСКА ЛИГА

"Не сме там само за участието. В Шампионска лига сме, за да печелим точки, престиж, пари, имидж слава и да радваме нашите фенове, като по възможност да излезем от групите. Лудогорец е по-силен от онзи Лудогорец от предишната Шампионска лига, но всичко зависи от жребия, естествено. Имаме си шансовете и е нормално да са такива целите пред момчетата", каза Домусчиев, като определи тима си за един от грандовете на Източна Европа.

Също така собственикът сподели, че Джонатан Кафу няма как да бъде продаден за 6 милиона евро, а за такава цена отборите само може да се снимат с него. "Офертата трябва да е поне 10 милиона, трябва някой да ни впечатли. Но нашето желание не е да продаваме сега, предпочитаме да запазим отбора и да радваме феновете, защото ако разпродаваме, няма да ги зарадваме", коментира Домусчиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички