Балъков скочи на съдиите след слабото представяне срещу Лудогорец


Балъков скочи на съдиите след слабото представяне срещу Лудогорец

1384 0

Старши-треньорът на Литекс Красимир Балъков реши да нападне съдията Ивайло Стоянов, след като неговият тим загуби с 3:1 от Лудогорец в Разград, въпреки че игра близо половин час с човек повече на терена.

„Аз съм един от малкото треньори в българското първенство, които не говорят за съдиите, но днес не мога да не говоря за съдията, който свири мача", почна Балъков.

"Всяко едно падане на техните състезатели бе свирен фаул. Съдията веднага надува свирката. Това е тенденциозно. През целия мач беше. Или съдиите не могат да разбират кога тези чуждестранни футболисти, те са много хитри и използват всяко нещо да печелят фаулове".

Лудогорец стигна до победата с гол на Козмин Моци в 76' за 2:1, когато защитниците на Литекс го изпуснаха. Малко по-късно пък Руменов съвсем парализира своя тим, изкарвайки си глупав втори жълт картон. Въпреки че Лудогорец спечели, Балъков е убеден, че неговият отбор е бил по-добрият.

"Имаше си го втория жълт картон, даде му го и изравни играчите. Това не беше най-важното. Най-важното беше, че моят отбор показа съвсем друго лице. Бяхме агресивни и в по-голямата част превъзхождахме Лудогорец.

Сега имаме 3 много важни мача вкъщи, ще дадем всичко от себе си да спечелим и трите мача. Ако победим, мисля, че имаме големи шансове да постигнем целта, която сме си поставили", завърши Балъков.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички