Балъков ще се жалва на БФС от програмата


Балъков ще се жалва на БФС от програмата

1227 0

Красимир Балъков изрева срещу програмата за следващите няколко кръга от първенството, която беше оповестена преди дни.

"Изобщо не сме доволни и аз ще потърся БФС, за да изчистим някои неща, защото сме ощетени много. Мачът ни с Берое например е в сряда, а другите отбори играят петък, събота и неделя. Само няколко дни след този двубой приемаме Лудогорец в мач, който може да се окаже решаващ за евротурнирите. Преди срещата с Берое пъ ни се очертават 12 дни пауза", оплака се Балъков пред медиите преди утрешния мач с шампионите.

Нападателят на Литекс Данило Асприля е под въпрос за двубоя. Колумбиецът едва от вчера е подновил тренировките със съотборниците си след контузията, получена в мача с Берое. Срещата с Лудогорец пропуска Кирил Десподов, който от две седмици е с травма.

"Отиваме в Разград с единствената мисъл да се представим по най-добрия начин, да покажем характер. Каквото и да вземеш от Лудогорец винаги е добре. Те са е един много качествен и стойностен отбор с много добри футболисти и това, че в последните мачове вкарват по-малко голове не означава нищо. Ние знаем, че срещу тях можеш да вземем нещо, ако не правим индивидуални грешки", коментира Балъков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички