Терзиев за 5:0 на Олимпия: Няма да им помогне - ние можехме да играем, но отложиха мача


Терзиев за 5:0 на Олимпия: Няма да им помогне  - ние можехме да играем, но отложиха мача
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5304 0

Един от лидерите в състава на Лудогорец - Георги Терзиев, сподели мнението си преди пътуването до Словения за реванша с местния Олимпия Любляна. 

Двубоят е насрочен за 21:00 часа българско време и ще може да го проследите НА ЖИВО със SportLive.bg! Българинът е категоричен, че шансовете пред съотборниците му остават, ако играят своята игра. 

Той направи любопитен коментар и за междинния успех на Олимпия с 5:0, както и за фактора "гостуване" при пътуването до Словения.  

Мнението на Терзиев

"Надяваме се да изиграем по-добър мач от предишния в Разград. Знаем колко е важен мачът. Зарядът ще бъде доста по-голям от предния двубой. Надявам се да сме си взели поуките, за да ги победим и да ги отстраним.

Не мисля, че това, че победиха с 5:0 в първенството ще им помогне. Ние също имахме мач, който можехме да изиграем, но решиха нашите шефове и треньорът да се отложи, за да можем да си починем.

Играли сме доста мачове на по-големи стадиони. Не е от такова голямо значение те по какъв начин ще играят и какво поведение ще покажат, по-важно е ние да играем близко до нашите възможности и тогава няма да имаме проблем да ги отстраним", категоричен бе Терзиев.

Ето какви очаквания сподели и Козмин Моци за Олимпия Любляна - Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички