Лудогорец се раздели с един от треньорите си, той поема към Китай


Лудогорец се раздели с един от треньорите си, той поема към Китай
Снимка: Ludogorets.com

2432 0

Лудогорец обяви, че се разделя с треньора на вратарите Здравко Здравков, който ще продължи кариерата си в Китай. Това се случва след треньорската рокада при разградчани, като новият треньор на Лудогорец очаквано се казва Павел Върба.

"ПФК Лудогорец удовлетвори молбата на Здравко Здравков да прекрати договора си с клуба. Треньорът на вратарите е получил атрактивно предложение от Китай и ще продължи кариерата си в първенството на азиатската страна.

С работата си в Лудогорец през последната година Здравков доказа, че е голям професионалист. Той подготви отлично вратарите в първия отбор Пламен Илиев и Ренан дос Сантос, като има и голяма заслуга за връщането на Владислав Стоянов в игра за Лудогорец II след близо 2,8 г. отсъствие от терените заради контузия. ПФК Лудогорец благодари на Здравко Здравков за свършеното и му пожелава успех в кариерат", написаха разградчани на сайта си. 

Пълната визитка на новия наставник на "орлите", както и дали Станислав Генчев ще остане в клуба - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички