Ас на Цървена Звезда: Имаме нещо, което Лудогорец няма


Ас на Цървена Звезда: Имаме нещо, което Лудогорец няма
Снимка: ludogorets.com

3025 0

Една от звездите на Цървена звезда - Луис Ибанес, е категоричен, че Лудогорец е много стойностен отбор, но "орлите" нямат това, с което сръбският гранд се слави - фенове.

Бившият играч на Динамо сподели, че неговият тима има 3 големи оръжия, които ще използва срещу шампиона на България - жажда за успехи, фенове и атакуващ футбол.

"Лудогорец е много тежък съперник, има 7-8 футболисти, които в последните години постоянно играят заедно. Познавам половината им отбор още от мачовете с Динамо. Отделно от това собственикът им е много богат и дава умопомрачителни заплати".

Звезда на Лудогорец скочи на треньорите в клуба

"Но пък ние имаме три големи коза, с които да ги победим. Първият е, че сме гладни за успех, играем със сърцата си за този отбор и ще дадем много повече от 100% от възможностите си, за да победим."

"Вторият е, че ние имаме публика, а Лудогорец няма никаква. На стадиона им все едно си на театър. Има хора, но те си мълчат и пляскат. Когато феновете ни дойдат в Разград, ние ще играем все едно сме си в Белград."

Категорично: Лудогорец влиза в групите на Шампионска лига

"И трето - Лудогорец играе като нас, атакуващо и атрактивно. Обичам да се съревновавам с такива тимове и при такъв стил на игра си имаме нашите огромни шансове", сподели Ибанес пред изданието "Новости".

Двата отбора ще се срещнат един срещу друг, при условие че отстранят съперниците си във втория кръг - Младост Подгорция за българския тим и Ла Валета за Цървена звезда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички