Антон Недялков: Това може би ще бъде най-трудната шампионска титла


Антон Недялков: Това може би ще бъде най-трудната шампионска титла
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

873 0

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков говори след победата с 2:1 над Динамо Тбилиси в приятелски мач по време на подготвителния лагер в Турция. Бранителят бе запитан и дали е притеснен от факта, че "орлите" пускат гол във всяка контрола до момента.

"Като цяло треньорът даде да играят повече минути на момчетата, които в предния мач записаха по-малко минути. Мачът се разви добре, отбелязахме гол, имахме доста положения. Виждате, с течение на времето започваме да изглеждаме по-добре и по-добре.

Имаме още доста работа, имаме достатъчно време, мисля, че всичко ще се подреди и че ще изглеждаме по най-добрия начин. Нито един отбор, нито един защитник не обича да допуска голове. Това го отдавам на подготвителния процес. Имаме да работим, изморени сме, тежки са тренировките. Имаме и нови момчета, които влизат тепърва в отбора. Не мисля, че това е проблем.

Предпочитам отборът да победи - без значение как. Важното е да победим, да играем така, че след мача всеки да е доволен и щастлив, че си е свършил работата. С чисто сърце и надежда си пожелавам Лудогорец да стане шампион за поредна година, да се представим добре в Европа - винаги това гоним. Това може би ще бъде най-трудната, най-тежката шампионска титла" - заяви Недялков за "Диема спорт".

Вижте повече за победата на Лудогорец над Динамо Тбилиси в края (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички