Борещ се за място в Европа португалски тим сигурен, че ще си върне бранител от Лудогорец


Борещ се за място в Европа португалски тим сигурен, че ще си върне бранител от Лудогорец
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1620 0

Португалският Витория Гимараеш е почти сигурен, че ще успее да си върне централния бранител Жосуе Са от Лудогорец, информира местното издание O Jogo. Операцията е улеснена от готовността на защитника да си намали заплатата, като в замяна да получи по-дългосрочен договор.

Евентуален проблем обаче може да се окаже фактът, че португалският тим иска да привлече Са за възможно най-малка трансферна сума, което не се харесва особено на Лудогорец. Са е юноша на Витория Гимараеш и е част от клуба между 2011 и 2017 година. В този период обаче бе отдаден под наем, а и бе част от втория отбор на клуба.

Жосуе Са бе силно желан от Витория Гимараеш и през миналото лято, но "орлите" не искаха да пуснат своя футболист. Сега той не заема толкова централна роля в отбора и Лудогорец е по-склонен да се раздели с него, което кара португалците да са оптимистично настроение за трансфера.

Витория Гимараеш е на 8-ото място във временното класиране в елита на Португалия, като има 23 точки от 17 мача. Тимът се намира на 4 пункта от 5-ата позиция, която дава право на участие в европейските клубни турнири. Там е Жил Висенте, който е и с мач повече.

Съвсем наскоро пък Лудогорец привлече друг защитник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички