Анте Шимунджа отговори на слуховете за продажбата на Сотириу


Анте Шимунджа отговори на слуховете за продажбата на Сотириу
Снимка: Ludogorets.com

1476 0

Наставникът на Лудогорец - Анте Шимунджа, направи интересен коментар относно информациите за изходящ трансфер на една от звездите на отбора Пиерос Сотириу. Специалистът разкри и дали новото попълнение на разградчани Якуб Пьотровски ще бъде на разположение за предстоящия мач срещу Динамо Загреб в Шампионска лига.

"Ситуацията с Пиерос е позитивна. Той е професионалист и в професионалния живот всичко може да се случи. Той тренира много добре и има огромно желание да играе. Така получава уважение от всички съотборници. Информацията и сигналите са позитивни“, сподели треньорът на "орлите" на пресконференция преди двубоя с хърватския шампион.

Освен това той информира, че всички футболисти с изключение на Клод Гонзалвеш, който продължава да лекува контузия, са здрави. 

Шимунджа разкри, че новият полузащитник на тима от Разград - Якуб Пьотровски, който замени продадения Алекс Сантана, ще има възможност да бъде включен в домакинския сблъсък срещу Динамо, който ще се състои във вторник (02.08) от 20:45 ч. 

Ето какви са очакванията на наставника на "зелените" за битката с хърватския тим

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички