Анте Чачич: Лудогорец е много качествен отбор, но има лош късмет, че попадна на Динамо Загреб


Анте Чачич: Лудогорец е много качествен отбор, но има лош късмет, че попадна на Динамо Загреб
Снимка: GettyImages

2137 0

Съперникът на Лудогорец в третия предварителен кръг на Шампионската лига Динамо Загреб, се утвърди на първото място в шампионата на Хърватия. Възпитаниците на Анте Чачич разбиха с 4:1 Истра и са три победи от три кръга.

В тази срещу за гранда от Загреб играха и част от резервите. След двубоя Чачич засегна темата и за предстоящите сблъсъци с родния хегемон.

"Познавам Лудогорец отпреди 10 години, когато играха с нас в Шампионската лига, но ги отстранихме. Междувременно те се развиват, печелят шампионски титли и играят в групите редовно. Имат много качествен отбор, но и лош късмет, че попаднаха на Динамо. Мисля, че ще видим мачове между два много добри отбора и се надявам да продължим напред", коментира Чачич, който е и бивш селекционер на националния отбор на Хърватия.

А ето какво мнение изрази бивш треньор и на двата тима за предстоящия им сблъсък в предварителните кръгове на Шампионската лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички