Анте Шимунджа призна: Лудогорец ще действа на пазара, но само при едно условие


Анте Шимунджа призна: Лудогорец ще действа на пазара, но само при едно условие
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1883 0

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимуджа говори след победата с 2:1 в приятелска среща по време на зимния подготвителен лагер в Турция. "Орлите" победиха Динамо Тбилиси, а Шимунджа заяви след срещата, че клубът може да действа на трансферния пазар, но само ако изскочи добра възможност.

"Първите 30 минути бяха страхотни за нас - създадохме доста положения, отбелязахме гол. В този период правихме това, което трябва да правим - намирахме пространствата, пресирахме. Следващите десетина минути имахме проблем, защото не успявахме да задържаме топката.

През второто полувреме започнаха с няколко промени, мачът стана съвсем друг - всички футболисти се нуждаят от минути. Като цяло оценката ми за мача е позитивна. Не ми харесва, че допускаме попадения, както бе и днес, такава обаче е ситуацията, което значи, че трябва да се подобряваме.

От друга страна вкарахме два гола и създадохме още доста положения. От моя гледна точка искам да виждам футболистите гладни за още попадения.

Имаме и други футболисти, които да помагат в отбрана, имаме достатъчно играчи. Всички трябва да поемат отговорност и да покажат, че могат да се справят във всяка една ситуация. Контузията на Алмейда е като на Рик и е аут със сигурност до лятото. Не е тайна, че ако изскочи добра възможност на пазара, ще се опитаме да вкараме свежест в състава" - сподели Шимунджа пред "Диема спорт".

Вижте повече за победата на Лудогорец над Динамо Тбилиси (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички