Лудогорец ще може да разчита на Кирил Десподов срещу Сутиеска


Лудогорец ще може да разчита на Кирил Десподов срещу Сутиеска
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1394 0

Кирил Десподов ще може да играе за Лудогорец в първата среща на отбора в предварителните кръгова в ШЛ срещу Сутиеска. Мачът ще се проведе на 5 юли (вторник) от 20:45 часа на "Хювефарма Арена" в Разград. 

Десподов имаше лека мускулна травма от мачовете с националния отбор в Лигата на нациите, заради която не взе участие в нито една от контролите до момента. Лекарският щаб обаче е дал зелена светлина на Анте Шимунджа, че може да го използва. По-вероятно е Десподов да е резерва, но да получи игрови минути през второто полувреме.

По време на подготовката си разградчани записаха три победи (срещу Струмска слава, БВ Линц и Нюрнберг), равенство срещу Гройтер Фюрт и загуба от Ференцварош.

Официалната тренировка на Лудогорец преди домакинството на Сутиеска ще е в понеделник от 10:00 часа на базата. В 13:30 часа пък треньорът Анте Шимунджа и капитанът Антон Недялков ще дадат пресконференция.

Вижте още: Най-скъпите играчи в Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички