Анте Шимунджа иска поне един нов защитник през лятото


Анте Шимунджа иска поне един нов защитник през лятото
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1573 0

След като сезонът на практика приключи за Лудогорец, ръководството на разградчани усилено работи по лятната селекция, пише „Тема Спорт“. Приоритет ще е засилването на отбраната. Треньорът на „орлите“ Анте Шимунджа иска поне едно ново попълнение в защита, но може да получи и двама, имайки предвид много слабата форма на украинеца Игор Пластун.

Той допусна много груба грешка срещу Левски в реванша за Купата на България, като още в първите минути бе надбяган от бразилеца Уелтън, който след това отбеляза и единственото попадение в мача.

Другите централни защитници на разградчани са Оливие Вердон и Георги Терзиев, който обаче е твърда резерва и е ползван много рядко.

През зимата друг централен защитник – Жосуе Са, бе даден под наем на Макаби (Тел Авив), а левият бек Антон Недялков също може да действа като централен бранител при нужда.

Сезонът приключи успешно за разградчани с 11-а поредна титла и участие в квалификациите на Шампионска лига, но "орлите" със сигурност трябва да вдигнат класата си, ако искат да изпълнят целта си - групите на турнира. Вече станаха ясни някои от потенциалните съперници на шампионите в първия предварителен кръг на ШЛ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички