Анте Шимунджа: Днес искахме да спечелим и покажем реакция


Анте Шимунджа: Днес искахме да спечелим и покажем реакция
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2028 0

Предводителят на Лудогорец - Анте Шимунджа, остана доволен от видяното след успеха с 1:0 срещу Динамо Тбилиси за разлика от вчерашния мач, когато "орлите" бяха сразени с 1:4 от Динамо Киев.

Шимунджа призна, че в този двубой отборът му е показал реакция и желание за победата, а това е нещо, което е липсвало срещу украинския гранд.

„Много съм доволен от победата. Трябва да кажа, че с този двубой показахме, че можем да реагираме, да играем организирани в отбрана. Видях увереност, желание. Искахме да спечелим, за разлика от вчерашния двубой, когато бяхме наивни. Това бяха приятелски срещи, ни тренираме за шампионата. Имаме много нови играчи и всеки се бори за титулярно място. Важното е, че спечелихме днес”, сподели Шимунджа.

„Вчера не успявахме да пресираме като отбор. Тбилиси е добър отбор, а ние днес ги хванахме неподготвени. Трябва да работим за всеки мач, който ни предстои. Трябва да се подобряваме с всеки ден, с всяка тренировка. Качеството не е проблем за нас. Трябва да играем като отбор”, завърши Шимунджа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички