УЕФА посочи Джунейт Чакър за съдия на Лудогорец и Динамо Загреб


УЕФА посочи Джунейт Чакър за съдия на Лудогорец и Динамо Загреб

6677 0

Родният шампион - Лудогорец, достигна до третия предварителен кръг в квалификациите за груповата фаза на Шампионска лига. В първите си две препятствия "орлите" елиминираха черногорския и ирландския шампион - Сутиеска и Шамрок Роувърс, като особено дуелът с ирландците в Дъблин направи "труден живота" за хората на Анте Шимунджа.

В крайна сметка "орлите" стигнаха до крайното 4:2 в общия резултат и така в третия кръг ще се изправят срещу Динамо Загреб.

Хърватският колос беше най-високопоставеният тим, като родният тим остана сред най-добрите поставени, макар моментното състояние на Динамо да не стряска с внушителни футболисти и качество след колебливата елиминация срещу северномакедонския Шкупи.

За първата среща, която ще се играе на "Хювефарма Арена" на 2-и август УЕФА определи авторитетния турски съдия Джунейт Чакър да свири двубоя.Негови помощници ще бъдат Карем Ерсой и Алпаслан Дедеш. Четвърти арбитър пък ще бъде Ясар Кемал Угурлу.

Чакър е свирил на всички големи футболни форуми в своята славна кариера, а също така беше рефер на финала в Шампионска лига през 2015-а, когато спор си дадоха отборите на Барселона и Ювентус в Берлин.

А каква е била цел "минимум" пред разградчани, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички