Андрей Желязков: Още първият мач ще реши първенството


Андрей Желязков: Още първият мач ще реши първенството

1263 0

Българският футболен специалист Андрей Желязков сподели пред "Меридиан мач" очакванията си за голямото дерби между Лудогорец и "Левски", с което стартира първи кръг от пролетният дял на първенството.

"На всички е ясно, че борбата за шампионската титла ще бъде между Лудогорец и "Левски". Интригата се подсилва заради силния завършек на есенния дял от страна на шампионите и големите амбиции на "сините".

Лудогорец продължава да е с едни гърди напред. Те не взеха нови играчи, но за сметка на това са доста по-обиграни. Резултатите на "Левски" в контролите са много добри, но това все още нищо не означава. Аз съм бил в отбора, когато са се правели мащабни селекции. Голямата разлика е, че тогава взимахме само българи. Сега в отбора има много националности и езиковата бариера, както и времето за адаптация, са проблем. Така че всичко опира до желанието на новите играчи. Важно е не само да знаят, че имат възможности, но и веднага да ги покажат на терена.

Първият мач между двата отбора може да реши първенството. При 5 точки в полза на Лудогорец, дори мачът да завърши наравно и да не станат 8, големият печеливш пак ще е отборът на Георги Дерменджиев. Този мач решава доста неща и за мен е непредсказуем. Защото невинаги по-обиграният и по-добре подготвеният побеждава".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички