50 лв. удари билетът за дербито в Разград


50 лв. удари билетът за дербито в Разград
Снимка: БГНЕС

667 0

50 лева са нужни вече, ако редовният футболен фен иска да гледа на живо дербито от първия кръг на "А" група за 2016-а между Лудогорец и "Левски", информира "България Днес".

За толкова се търгуват входните талони покрай стадиона и центъра на града. Интересът към мача е огромен не само в региона, но от фенове дори от Шумен, Варна и Русе. Всички пуснати в продажба билети - 8300, колкото е капацитетът на "Лудогорец Арена", са продадени преди дни.

Местните черноборсаджии дори потриват ръце, че в деня на сблъсъка цената на ценните хартийки ще скочи с поне още 10-20 лева. Става въпрос за страничните сектори, тъй като билети за централната трибуна няма, дори и на черно. Голяма част от нея е отделена за официалните лица, специалните гости и притежателите на абонаментни карти.

Билети все пак ще има на касите в деня на мача, уточняват от ръководството на Лудогорец. Става въпрос обаче за такива, които са за привържениците на "сините". Разградчани са заделили 650 талона за гостите, като от тях 250 вече са дадени за организираните екскурзии от София. останалите ще се продават за техни привърженици в деня на мача. Търговията започва от 13,30 ч., а не както бе обявено от 11,00 ч.

Мачът е в неделя (21 февруари) от 15,30 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички