Жужо: Едо си тръгва с достойнство, резултатите говорят за Дерменджиев


Жужо: Едо си тръгва с достойнство, резултатите говорят за Дерменджиев

1344 0

Футболният специалист Андрей Желязков коментира пред "Меридиан мач" извършената треньорска рокада в Лудогорец. Вчера шампионите замениха Едуард Араносян с бившия си наставник Георги Дерменджиев.

"Когато нямаш добри резултати, и то във всяка сфера, футбол, бизнес, икономика и т.н., и имаш достойнство - напускаш. Едуард Ераносян подходи правилно в тази ситуация. Причините за неговия неуспех в Разград са много. Сега ще гадаем, а по-добре да ни отговори някой от кухнята на клуба. Трябва да се знае, че понякога има добри треньори, които не успяват. Има и по-малко добри, които пък постигат бързи резултати. А за един наставник се съди именно по успехите.

Играчите, които напуснаха Лудогорец, може би бяха по-добри от настоящите. Но тези в момента не са никак лоши и просто им трябва време за сработване. Явно се нуждаят от психологическа работа. Колкото до старите футболисти, някои от тях изгубиха мотивация. Това важи за един Роман Безяк. Нямаше как и да се откажат 6,5 млн. евро за десен бек, в случая Жуниор Кайсара. В момента отборът има нужда от свежа кръв, а е ясно, че когато се правят промени, нещата не вървят по мед и масло.

За Георги Дерменджиев говорят резултатите. Той клсаира тима в Шампионска лига, където се представи отлично и взе цели 4 точки в група с Реал Мадрид, Ливърпул и Базел. Няма как да гледаш с лоши очи на подобен специалист. Когато си паднал, трябва да си признаеш грешките, както в момента прави ръководството на Лудогорец. След края на миналия сезон те смятаха, че с наследника на Дерменджиев ще надградят, но видяхте, че нещата станаха много по-зле.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички