Алмейда говори за тежките си моменти и отсече: Не е странно срещу Локо Пловдив


Алмейда говори за тежките си моменти и отсече: Не е странно срещу Локо Пловдив
Снимка: Alexandar Karamfilov / LAP.bg

642 0

Централният бранител на Лудогорец Диниш Алмейда говори след победата с 2:1 над Локомотив Пловдив. Защитникът се превърна в героя за "орлите", след като в последните минути от срещата вкара победното попадение срещу бившия си тим.

След мача той заяви, че не е странно да играе срещу "смърфовете", а е по-скоро специално. Алмейда призна, че винаги ще е благодарен на клуба и феновете. Привържениците също са с позитивно мнение за него, след като го изпратиха с аплодисменти след края на срещата - въпреки гола.

"Не е странно да играя срещу Локомотив, специално е. Имах страхотни години в клуба, винаги ще съм му благодарен - както и на феновете. Голът е това, което трябва да върша - моята работа.

Алмейда скромничи - просто си вършел работата

Бе труден мач, знаехме, че ще е много трудно, това е добър отбор. Това бе борба, можехме да вкараме в някои ситуации, не го направихме. Накрая страдахме, но взехме трите точки след трудна победа" - започна Алмейда, след което коментира най-тежкия момент в кариерата си - ужасната контузия, заради която бе аут толкова дълго време.

Диниш Алмейда коментира тежката си контузия

Имах голяма контузия, наистина тежка, отне ми и доста време, докато се възстановя. Щастлив съм, че съм на терена. Важно е да се справям добре на тренировките, да играя на терена и да трупам игрови минути, за да станем шампиони в края на сезона" - завърши Алмейда пред "Диема спорт". А ето как Георги Дерменджиев коментира ролята на Диниш Алмейда в Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички